Vanaf 12 januari gaat de peutergroep in het voedselpark zich verbinden met de gastouder ’t Vosje, onder leiding van Harma Vos. Een mooie samenwerking waarbij plezier in de natuur centraal staat.

Kinderen hebben de drang dingen te ontdekken, hun wereld te vergroten. Buiten spelen is  goed voor de motorische, cognitieve, sociale en mentale ontwikkeling van je kind. Afstanden inschatten, eigen grenzen bepalen bij het klimmen of over muurtjes lopen; allemaal vaardigheden die het hele leven van pas kunnen komen.

De natuurbeleving, het horen van de wind, het ritselen van bladeren, het fluiten van vogels en het kijken naar de zonnestralen en de wolken die bewegen, zijn aspecten die het buiten zijn extra waardevol maken. De kinderen worden hier rustiger van.

Soms hoort bij buiten spelen nat en vies worden. Als je ziet hoeveel plezier de kinderen hebben, wordt het schoon blijven van kleren al snel minder belangrijk. We adviseren kleren die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. En natuurlijk regenlaarzen.

De Groene Peuters zullen 12 januari 2021 beginnen van 8:45/9:00 tot 11:30 en kost 20 euro per 4 weken. Voor meer informatie over de Groene Peuter:

Zie: https://degroenebrunneper.nl/diensten/de-groene-peuters/